Прояви агресивності у дітей підліткового віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У даній статті розкривається сутність агресивних проявів у підлітків, досліджуються рівні та форми прояву агресії дітей даної вікової групи. Також визначені домінуючи особливості особистості. За допомогою отриманого матеріалу у роботі визначено співвідношення форм агресії з особистими якостями підлітків.
Keywords: агресія; підлітки; домінуючі особливості особистості; рівні і форми агресії