Прояви тривожності у підлітковому віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розкрито сутність поняття «тривожність», досліджено ступінь вираженості особистісної і реактивної тривожності у дітей підліткового віку, визначено причини виникнення тривожності.
Keywords: тривожність; реактивна тривожність; особистісна тривожність