Ціннісні орієнтації у студентському віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті подано стислий огляд проблеми ціннісних орієнтацій у психології, представлено результати дослідження основних ціннісних орієнтацій у студентському віці на прикладі студентів філологічного факультету Криворізького національного університету. Подано результати дослідження ціннісних орієнтацій студентів наразі та у минулому (за методикою М. Рокіча).
Keywords: цінності; ціннісні орієнтації; студентський вік; активний спосіб життя; щасливе сімейне життя