Агресивна поведінка та причини її виникнення у дітей старшого дошкільного віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена проблемам агресивності серед дітей старшого дошкільного віку. Розглянуто сутність поняття «агресивність», «агресивна поведінка», а також основні причини, що провокують появу дитячої агресивності. Наведено результати емпіричного дослідження, спрямованого на вивчення ступеня вираженості агресивних тенденцій у дітей старшого дошкільного віку.
Keywords: агресивність; агресивна поведінка; діти старшого дошкільного віку