Прояви агресії в молодших школярів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано теоретичний аналіз проблеми агресії у молодших школярів. Надані критерії, за якими можна виявити рівень прояву агресії. Представлені результатиемпіричного дослідження,в якому використовувалося експертне оцінювання за особливостямипрояву агресії у дітей молодшого шкільного віку.
Keywords: агресія; агресивна поведінка; молодший шкільний вік; прояви агресії; експертне оцінювання