Професійне самовизначення студентів із подвійною спеціальністю (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Статтю присвячено проблемі професійного самовизначення у процесі навчання у вузі за подвійною спеціальністю. Представлено результати дослідження професійного самовизначення фахівців, що навчаються за двома спеціальностями.
Keywords: професійне самовизначення; професійні типи особистості; сенс віддаленої мети; професійна ідентифікація; мотивація навчання