Причини неуспішності студентів та шляхи їх подолання (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У науковій статті розглянуті види неуспішності, чинники, що її спричиняють, роль мотивації, як фактора неуспішності. Запропоновано розв’язання проблеми забезпечення професійної мотивації. Висновки тестування студентів першого та п’ятого курсу природничого факультету, на мотивацію особистості.
Keywords: неуспішність; студент; мотивація; мотив