Психологічні особливості організації самостійної роботи студентів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті розглядаються особливості організації самостійної роботи студентів з урахуванням сучасних вимог та умов навчання, методи її ефективної організації як невід’ємної складової в системі освітнього середовища. Робиться спроба виділення та аналізу деяких детермінант успішності самостійного навчання студентів.
Keywords: навчання; самостійна робота; організація учіння; пізнавальна активність