Формування мовної особистості молодшого школяра засобами інтерактивних технологій (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті автор розглядає питання переваги колективних форм організації навчання, надає рекомендації щодо організації такої роботи у класі, наводить приклади конкретних інтерактивних вправ.
Keywords: кооперативне навчання; інтерактивність; інтерактивні технології; мовна особистість