Типи поведінки підлітків у конфліктних ситуаціях (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Дана стаття присвячена проблемі конфліктів в підлітковому віці. Автор розглядає теоретичні аспекти даної проблеми. У статті представлений аналіз результатів емпіричного дослідження типів поведінки підлітків в конфліктних ситуаціях.
Keywords: конфлікт; зовнішні обставини; внутрішні обставини; пристосування; суперництво; співпраця; компроміс; уникнення