Психологічний аналіз готовності підлітків до спілкування з однолітками (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Статтю присвячено вивченню особливостей спілкування підлітків з однолітками. Представлено результати дослідження рівня комунікативних здібностей підлітка.
Keywords: спілкування; комунікативні здібності; комунікативність; потреба в спілкуванні; товариськість