Психологічний клімат у колективі як фактор, що впливає на становлення особистості (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розкривається залежність індивідуальних рис особистості від взаємовідносин у колективі, наслідки групового впливу на психічний стан особи.
Keywords: психологічний клімат; колектив; особистість