Стуктурно-динамічна модель студентського колективу (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Робота присвячена дослідженню психологічних особливостей формування студентського колективу. Робиться спроба окреслення структурно-динамічної моделі студентського колективу, аналіз деяких складових цієї моделі, виявлення специфіки адаптації студентів до академічної групи.
Keywords: група; колектив; адаптація; взаємовідносини; референтна група