Вплив інформаційних та емоційних перевантажень на психологічний стан вагітних студенток у вищих навчальних закладах (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розглядається феномен вагітності під час навчання у вищому навчальному закладі з психологічної та соціальної точок зору. Аналізуються підходи до вивчення даного поняття вітчизняних і зарубіжних науковців. Надано результати проведеного дослідження для глибокого та всебічного визначення стану вагітних студенток.
Keywords: вагітність; навантаження; самопочуття; студентський вік