Вплив рівня розвитку соціального інтелекту на формування невротичних стереотипів поведінки (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена актуальній проблемі вивчення процесу формування поведінкових стереотипів у особистос тей з невротичними розладами. Впливу рівня розвитку соціального інтелекту людина на можливості формування невротичних стереотипів поведінки, та ефективність корекційної роботи для їх подолання.
Keywords: невротичні стереотипи; установки; соціальний інтелект