Мотивація досягнення успіху сучасних студентів ВНЗ (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
статті здійснена спроба аналізу мотивації досягнення успіху у студентів ВНЗ. Визначено мотивацію досягнення успіху, розкрито її структуру та роль факторів що визначають наявність сильної мотивації досягнення у студентів ВНЗ.
Keywords: діагностика; мотивація; успіх; мотив; очікування