Особливості страхів у дітей молодшого шкільного віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті зроблена спроба вивчення поняття «страх». Проаналізовані класифікації страхів за різними ознаками. Експериментально виявлені поширені страхи серед дітей молодшого шкільного віку: страх смерті, покарання, фізичного пошкодження.
Keywords: страх; молодший шкільний вік; класифікація страхів