Вплив особливостей стосунків в сім’ї на утворення агресивних реакцій в юнацькому віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті подано стислий теоретичний огляд літератури з проблем агресивності, впливу стосунків у родині на утворення агресивних реакцій, специфіки юнацького періоду розвитку. Представлено результати діагностичного дослідження щодо рівня агресивності у юнаків, детермінант його підвищення.
Keywords: юнацький вік; агресивність; пряма; непряма; фізична; вербальна агресія