Психолого-педагогічні умови формування особистісного компоненту професійної мобільності майбутнього вчителя (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті розглянуто сутність професійної мобільності, визначено якості професійно мобільної особистості студента, розкрито психолого-педагогічні умови їх ефективного формування у майбутнього вчителя в навчальному процесі.
Keywords: професійна мобільність; професійно мобільна особистість; педагогічна творчість; співтворчість; умови