Практичне втілення принципу доступності у вокально-хоровому вихованні учнів початкової школи (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У даній статті розглядається психолого-педагогічна сутність дидактичного принципу доступності. Представлено авторську позицію щодо методичних засад реалізації принципу доступності у вокально-хоровому вихованні учнів початкової школи. Означено правила реалізації дидактичного принципу доступності навчання в умовах шкільної практики та проаналізовано можливості практичного втілення даних правил у вокально-хоровій роботі з учнями початкової школи.
Keywords: принцип навчання; принцип доступності; вокально-хорова робота; початкова освіта