Діалогове навчання як умова гуманізації педагогічної діяльності (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті обґрунтовано необхідність гуманізації педагогічної діяльності, розглянуто сутність і організацію діалогового навчання як умови формування гуманних міжособистісних відносин у навчальному процесі.
Keywords: діалог; діалогове навчання; педагогічна діяльність; гуманізація