Ключові аспекти психологічної допомоги дитині в умовах розлучення батьків (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті досліджуються погляди різних авторів щодо допомоги дітям, батьки яких розлучаються. На основі аналізу літератури, автор звертає увагу на важливі аспекти роботи з батьками – фактору успішного подолання кризової ситуації дитиною. Автор також зазначає, що робота з батьками – важливий аспект, що впливає на створення безпечного середовища для успішної адаптації дитини в даних умовах та на своєчасне надання їй необхідної підтримки.
Keywords: розлучення; батьки; діти; стосунки; психологічна допомога