Психологічні аспекти професійної деформації працівників правоохоронних органів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена аналізу психологічних аспектів професійної деформації співробітників правоохоронних органів. Передумовам та наслідкам виникнення цього явища і можливостям подолання професійної деформації особистості.
Keywords: професійна деформація; працівники правоохоронних органів