Консультування та психотерапія нуклеарної й розширеної сім’ї в системному підході (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
В статті здійснена спроба аналізу особливостей системного підходу в роботі з нуклеарною та розширеною сім’єю, описано методологічні принципи вказаного підходу, обґрунтовано переваги роботи з усією сім’єю.
Keywords: консультування; нуклеарна сім’я; розширена сім’я; системний підхід; сімейна психотерапія; принципи системного підходу