Комунікативна компетентність як педагогічна проблема (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Автор розкриває сутність компетентнісно орієнтованого підходу до навчання у сучасній школі, аналізує педагогічну проблему впровадження даного підходу у навчально˗виховний процес. У статті визначено найбільш важливі ознаки педагогічного спілкування із позицій педагогічної риторики.
Keywords: комунікативна компетентність; педагогічна проблема; педагогічне спілкування; педагогічна риторика