Особистісний потенціал емоційної стійкості у студентів-майбутніх вчителів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Практика роботи вчителя та сучасні умови нашого буття ставлять досить високі вимоги до особистості й поведінки вчителя, до професійної компетенції фахівця в навчанні й вихованні молодого покоління, і особливо до емоційно-вольової сфери особистості педагога.
Keywords: особистісний потенціал емоційної стійкості у студентів-майбутніх вчителів