Врахування психологічних особливостей особистості молодшого школяра на уроках фізичної культури (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Особливе місце в системі шкільного навчання займає молодший шкільний вік, тому що він виступає основним періодом набуття соціального досвіду, зокрема, інтенсивно формуються інтереси, потреби, збільшуються пізнавальні здібності дитини.
Keywords: врахування психологічних особливостей особистості молодшого школяра на уроках фізичної культури