Ігрові технології навчання - ефективний засіб активізації пізнавальної діяльності студентів при проведенні поза (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Одне з основних завдань вищої школи полягає у підвищенні освітнього рівня підготовки майбутніх спеціалістів, формуванніу них прагнення до самоосвіти, саморозвитку, інноваційної діяльності. Вирішення цього завдання залежить від активізації пізнавальної діяльності майбутніх фахівців під час вивчення ними профільних дисциплін.
Keywords: ігрові технології навчання - ефективний засіб активізації пізнавальної діяльності студентів при проведенні поза