Формування внутрішньої мотивації як основи волонтерської активності (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Волонтерська діяльність – це коло організованої діяльності, яка надається добровільно, на потребу окремих осіб або широкого загалу без очікування грошової винагороди. [1] В наш час волонтерська діяльність досягла значного розвитку, але психологічні умови її виникнення вивчено недостатньо, що робить наше дослідження досить актуальним, оскільки дозволяє з’ясувати першопричини формування внутрішньої мотивації як основи волонтерської активності.
Keywords: формування внутрішньої мотивації як основи волонтерської активності