Особливості емпатії сучасних підлітків (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Співпереживання, любов до ближнього, готовність прийти на допомогу, гуманне ставлення до інших людей – це все є важливим фундаментом у формуванні справжньої особистості, виявів її емпатійного рівня. Саме завдяки емпатії людина не переходить певних моральних норм та може адекватно аналізувати свої та вчинки інших.
Keywords: емпатія