Психологічні основи формування готовності студентів до професійно-педагогічної діяльності (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Реформаційні процеси, які нині відбуваються у вітчизняній педагогічній освіті спрямовані на формування у студентів здатності якісно виконувати свої професійні функції в майбутній діяльності.
Keywords: психологічні основи формування готовності студентів до професійно-педагогічної діяльності