Креативність як умова ефективності інноваційної діяльності педагога (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Інноваційний етап в розвитку суспільства, особливо в галузі освіти, передбачає суттєві зміни в різних аспектах освітньої діяльності, зокрема зміну традиційної (інформаційно-монологічної) освітньої моделі на інноваційну (інтенсивно-розвивальну).
Keywords: креативність як умова ефективності інноваційної діяльності педагога