Психологічні основи формування самостійності у школярів підліткового віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Підліток – людина, яка вже відійшла від дитинства, але ще не стала дорослою особистістю, в повному розумінні достатньо розвиненою та самостійною.
Keywords: психологічні основи формування самостійності у школярів підліткового віку