Психологічні аспекти невротичних розладів особистості (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
Соціальні ситуації сьогодення зачепають найбільш загальні механізми людської психіки і характеризують загальнолюдські культурно-історичні (навіть анатомо-біологічні) особливості адаптаційної психодинаміки. З огляду на масштабність психотрамуючих чинників, які впливають на сучасне суспільне життя людини, помітно виділяється збільшення кількості і варіативності особистісних, невротичних розладів в різних верствах населення.
Keywords: психологічні аспекти невротичних розладів особистості