Пісочна терапія – методика позитивного впливу на психічний та мовленнєвий розвиток дошкільників (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
На сучасному етапі розвитку освіти відбуваються динамічні зміни, пов’язані з оновленням змісту та форм дошкільної освіти, пошуком нових перспективних моделей. Тому, на зміну традиційним приходять інтерактивні методи навчання й виховання, що дозволяють вирішити комплекс завдань і проблем, що стоять перед педагогами.
Keywords: пісочна терапія – методика позитивного впливу на психічний та мовленнєвий розвиток дошкільників