Методика «Сімейна дошка» в психологічному консультуванні та психотерапії (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2015)
В сучасних умовах постійного дефіциту часу та завантаженості людина орієнтована на досить швидке розв’язання власних проблем за допомогою психолога або психотерапевта. Крім того, до сьогодні в суспільстві поширені міфи та очікування щодо швидкості появи бажаних змін. Тому спеціаліст в межах його теоретичної парадигми потребує універсальних методик та технік, які можуть застосовуватися в консультативному або психотерапевтичному процесі.
Keywords: методика «Сімейна дошка» в психологічному консультуванні та психотерапії