Технології життєтворчості особистості (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
Стаття присвячена проблемі успішної життєтворчості людини. Робиться спроба виявлення та аналізу операційно-дієвого компоненту екзистенційної продуктивності. Підкреслюється роль життєтворчих дій та життєвих стратегій як технологій життєздійснення.
Keywords: життєтворчість; життєтворчі дії; життєві стратегії.