Визначення базального графа (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2019)
В статті пропонується визначення поняття базального графа, що лежить в основі широко відомого, але так і не сприянятого діалектичного методу.
Keywords: діалектичний метод; базальний граф