Особливості профілів фрустраційного реагування сучасних підлітків (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Визначено особливості фрустраційних реакцій учнів підліткового віку. Розкрито основні параметри типів і напрямків фрустраційного реагування школярів середньої та старшої ланки. Здійснено системний аналіз тенденцій та паттернів фрустраційних реакцій учнів з урахуванням вікових та індивідуальних особливостей.