Загальні закономірності розвитку пам’яті в учнів молодшого шкільного віку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статті надано загальну характеристику пам’яті учнів молодшого шкільного віку. Розкрито класифікацію видів пам’яті, які фігурують у молодших школярів. Визначено стратегію використання мнемотехніки у роботі з учнями молодшого шкільного віку.
Keywords: молодший шкільний вік; мнемотехніка; пам'ять