Рольова позиція особистості сучасного студента-психолога (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
У статі йде мова про рольові позиції особистості сучасно студента психолога. Визначені основні положення щодо теорій та охарактеризовані особливості ролей в соціумі. Було проведено дослідження у виявлені актуальних ролей, та співставлення значущості особистісної та професійної сфери у сучасного студента-психолога.
Keywords: соціальна роль; рольові теорії особистості; рольова психотерапія; рольові очікування; рольове поводження