Проблема формування ефективного індивідуального стилю педагогічної діяльності в проектній парадигмі (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена аналізу проблеми стилю педагогічної діяльності в контексті проектної парадигми. Автор розглядає зміст, ефективність стилю педагогічної діяльності, фактори, що впливають на його формування. У статті висвітлено результати емпіричного дослідження стилю педагогічної діяльності студентів-педагогів.
Keywords: індивідуальний стиль діяльності; стиль педагогічної діяльності; педагогічне проектування; самопроектування стилю педагогічної діяльності; ефективність стилю педагогічної діяльності; професійні компетенції учителя; формування стилю педагогічної діяльності