Особливості навчання англійської мови молодших школярів згідно концепції «Нова українська школа» (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
Стаття означує основні тенденції реформування сучасної освіти. Автор наголошує на переорієнтації шкільної ішомовної освіти на комунікативно-діяльнісне, особистісно-орієнтовне та культурологічне спрямування; окреслює принципи викладання англійської мови у початковій школі в системі «Нової української школи».
Keywords: початкова освіта; іншомовна освіта; комунікативна компетенція; комунікативно-діяльнісне спрямування; молодший школяр