Розвиток творчих здібностей молодших школярів засобами ігрових технологій (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті проаналізовано вплив ігрових технологій на розвиток творчих здібностей молодших школярів. Досліджено рівень розвитку творчих здібностей учнів; у дослідженні ми брали до уваги оригінальність, нестандартність образів, вміння дітей фантазувати, детальність опису образів, емоційність образів. Описано види вправ для розвитку творчих здібностей засобами ігрових технологій. Зроблено висновок про важливу роль ігрових технологій для розвитку творчих здібностей сучасної особистості школяра.
Keywords: ігрові технології; творчі здібності; креативність; особистість; учні початкової школи