Діалогове навчання як інноваційна педагогічна технологія (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті розкривається сутність інноваційних педагогічних технологій, висвітлюється теоретичний аспект діалогового навчання, характеризується технологія його організації у різних формах навчальних занять в процесі професійної підготовки майбутнього вчителя.
Keywords: технологія; інноваційна технологія; діалог; діалогове навчання