Особливості виховання дітей з вадами мовлення (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
Стаття присвячена означенню специфіки організації у початковій ланці освіти психолого˗педагогічного супроводу дітей із вадами мовлення. Авторка окреслила суть проблеми навчання і виховання дітей початкової школи з вадами мовлення, систематизувала форми роботи, що сприяють розвитку усного і писемного мовлення.
Keywords: молодший шкільний вік; навчально-˗виховний процес; вади мовлення; комунікативні навички; інтерактивний профіль