Комунікативно спрямоване навчання як умова гуманізації педагогічної діяльності (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2018)
У статті обґрунтовується актуальність проблеми гуманізації освіти, визначається сутність, зміст і особливості комунікативно спрямованого навчання як умови гуманізації педагогічної діяльності, розкривається технологія його організації.
Keywords: гуманізація; гуманізація педагогічної діяльності; комунікативно спрямоване навчання; комунікативна задача; ігрове моделювання