Особливості міжособистісних відносин підлітків з однолітками як умова їх особистісного розвитку (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Дана стаття присвячена питанню міжособистісних відносин підлітків з однолітками. В ній представлено результати теоретичного аналізу та емпіричного дослідження особливостей міжособистісних відносин сучасних підлітків з однолітками як умови їх особистісного розвитку.
Keywords: міжособистісні відносини; спілкування; підлітковий вік; особистісний розвиток; особливості стосунків