Психологічні детермінанти самотності в підлітковому віці (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена проблемі самотності в підлітковому віці. Визначено та проаналізовано деякі психологічні детермінанти самотності. Представлено результати діагностичного експерименту що засвідчують зв'язок між тривожністю, самооцінкою та переживанням самотності в підлітковому віці.
Keywords: самооцінка; тривожність; спілкування; автономія; ізоляція