Контент-аналіз сучасних фільмів жахів (Актуальні проблеми психології в закладах освіти, 2022)
Стаття присвячена осмисленню психологічного змісту найбільш популярних фільмів жахів за 2016-2017 роки. Шляхом контент-аналізу відеоряду десяти творів кінематографу за визначеними категоріями були встановлені певні несвідомі фактори, які детермінують те, чого більш за все боїться сучасна людина.
Keywords: контент-аналіз; несвідоме; фільм жахів; страх; аналітична психологія; архетип